Dozarea corecta de B17 vitamina

Dozarea corecta de B17 vitamina

Exista o vitamina, necesara organismului pentru functionare perfecta, dar care poate ajuta si in cazul imbolnavirilor de cancer. Miraculoasa substanta chemioterapeutica naturala este B17 vitamina, provenita in totalitate din natura. Se gaseste in nucleul din samburele de caise, si dupa extragerea din acesta se fabrica sub forma de tablete si injectii.

Dozarea acestei substante sub forma de tablete nu este identica cu protocoalele, care circula in diferite locuri de pe internet, nascocite din motive economice, pentru ca elaborarea lor nu corespunde cu functionarea fiziologica al acestei vitamine.

Pe pagina de consiliere, dedicata pentru B17 vitamina aflati toate informatiile despre dozarea corecta al substantei, atat in cazul oamenilor sanatosi, cat si pentru bolnavii cu diferite tumori. Daca este nevoie de majorarea dozei, se poate utiliza si injectiile, numai daca dimensiunea tumorii impune acest lucru. B17 vitamina este cunoscuta si sub numele de Laetrile sau Amigdalina. Informati-va despre acest tratament!

Print Friendly, PDF & Email