Enterosgel detoxifică organismul

Enterosgel detoxifică organismul

Este necesară detoxificarea organismului, ca să se poate regenera mai ușor. Detoxifică natural, fără să provoace daune organismului Enterosgel, distruge bacteriile E-coli și agenții patogeni, care provoacă infecții intestinale, dar elimină și metalele grele din organism. Nu absoarbe componentele utile, ci facilitează absorbția substanțelor hrănitoare și a vitaminelor, întârind astfel sistemul imunitar.

Urma modului necorespunzător de viață, a poluării mediului înconjurător, a efectelor deșeurilor industriale, a substanțelor nocive toxinele sunt cumulate în organism, iar imunizarea acestuia se deteriorează. În scopul evitării problemelor de sănătate este bine, să consumăm Enterosgel gel, ceea ce putem achiziționa de pe pagina web oncoshop.ro.

Dozarea acestuia în cazul adulților este de 3×1 lingură zilnic, cu multă apă, înainte de consumul alimentelor și cu 1,5-2 ore înainte de administrarea medicamentelor. Durata detoxifierii este de 14 zile. Scăpați de metalele grele și de toxine, să trăiți o viață lungă și sănătoasă!

Print Friendly, PDF & Email